Internet

3 motive pentru a investi în SEO

SEO este un concept foarte important pentru orice utilizator al internetului care deține și un site WEB, însă din păcate nu toată lumea îi înțelege importanța, iar foarte mulți deținători de site-uri chiar îl ignoră, cu toate că reprezintă în continuare una din cele mai importante metode de a-ți crește site-ul.

De aceea, în rândurile următoare vă voi prezenta câteva metode pentru care ar trebui să investești mai mult în SEO dacă ai un site sau o afacere online.

 • SEO aduce mai mulți vizitatori, respectiv clienți
  Dacă ai un magazin online, ai cu siguranță mare nevoie de vizitatori care să îți și cumpere produsele sau serviciile. Totuși, dacă tocmai l-ai lansat, este foarte probabil să nu ai prea multe vizite, iar o metodă sigură de a-i aduce este SEO.

  O optimizare SEO corectă și inteligentă te va ajuta să apari printre primele site-uri în Google pentru anumite cuvinte cheie, deci vor veni și mai multe vizite totodată.

 • SEO reprezintă o investiție de durată
  Atunci când ai o afacere online, trebuie să gândești investiții de durată, și nu de moment, deoarece cu siguranță îți dorești să ai succes mai mult timp, nu doar câteva zile. Ei bine, SEO reprezintă o investiție de durată, spre deosebire de campaniile de tip Facebook Ads sau Google AdWords, care reprezintă desigur metode de promovare eficiente, însă care sunt doar de moment.

  O campanie de link building reprezintă însă o investiție de durată, deoarece odată cumpărat un advertorial pe un blog de calitate, acesta va rămâne acolo atâta timp cât blogul va continua să fie online, ceea ce este desigur foarte benefic.

 • SEO nu este o opțiune
  Numărul de site-uri și de afaceri online crește de la o zi la alta, deci și competitivitatea este mai mare, motiv pentru care SEO devine o metodă de promovare vitală într-o astfel de concurență tot mai acerbă de la o zi la alta.

Așadar, acestea sunt 3 motive pentru care ar trebui să investești în SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *