Fashion

Cămașa cu guler Mao

Camasile cu guler Mao sunt un articol vestimentar, din ce in ce mai la moda. Stilul personal urmareste tendinta barbatilor de a fi in centrul atentiei si de a-si forma un stil propriu de care sa se bucure mereu. Numele acestui guler este de fapt „Guler Mandarin”.

Acest nume provine din epoca imperiala chineza, dar se pare ca a inceput sa prinda si lumea occidentala. Avand dimensiuni destul de scurte, acest articol vestimentar trebuie sa nu se deformeze, avand mereu capetele rotunjite si ridicate.

Acest articol vestimentar a cunoscut apogeul, mai ales in perioada anilor 60 si 70, in timpul presedintelui Mai Zedong, de aceea il cunoastem chiar si azi sub numele de Mao.

Camasa cu guler Mao este un articol foarte versatil, fiind creat in special pentru vreme calda. Aceasta camasa poate fi purtata fara probleme in diverse ocazii informale, chiar si atunci cand se doreste o plimbare pana la plaja. De asemnea poate fi purtata si la o iesire de seara.

Cel mai bine este ca purtarea acestei camasi sa fie deasupra pantalonilor. Daca nu se doreste iesirea din tipar, cel mai bine ar fi sa nu se bage aceasta camasa in pantalonii scurti, atunci cand se vrea o iesire la plaja. Daca se iesa seara, atunci cel mai bine are fi ca aceasta camasa sa fie bagata in pantaloni. Aceste camasi pot fi purtate fara probleme, chiar si in lunile de toamna sau de iarna.

Acestea se pot purta cu sacouri, sau chiar cu costume, intr-un stil mai casual. Daca se doreste purtarea unui sacou, cel mai bine ar fi sa se aleaga un sacou de o culoare mai inchisa. Culorile cele mai in tendinta sunt albul si albastrul pentru acest tip de camasi. Acestea se vor potrivi cu aproape orice articol vestimentar si vor arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *