Internet

Ce știe Google despre tine?

Google, ca si alti giganti ai mediului online stie totul despre tine. Acesta iti verifica mereu toti pasii pe care ii faci in mediul online chiar din primele momente ale inceperii utilizarii serviciilor diverse de Gmail, Youtube sau chiar Google Drive.

Google va retien fiecare click dat, fiecare cautare efectiata si chiar fiecare loc in care v-ati autentificat. Aceste informatii sunt stocate astfel incat sa fie utlizate cu usurinta ori de cate ori este nevoie de acestea. Aceste informatii sunt folosite de catre toata lumea, inclusiv si de cei care nu au legatura directa cu cei de la Google, cum ar fi Microsoft sau chiar operatorul vostru de internet.

Cu toate acestea, nu ar trebui sa va speriati de faptul ca Google ar putea sa va afecteze daca stie atatea lucruri despre voi. Acest gigant este cunoscut pentru faptul ca salvarea datelor referitoare la tine ofera si o serie de beneficii pentru tine, chiar daca pare greu de crezut.

Google este de multe ori sinonim cu internetul. Atunci cand ne pica netul, primul lucru pe care il tastam este google pentru a vedea daca functioneaza. Exista mai multe servicii oferite de Google care va pot spuine cu exactitate informatii despre datele voastre stocate in online.

Printre aceste pagini disponibile doar pentru voi se numara Google Security care va ofera detaliile de securitate aferente contului vostru de Google. Un alt lucru pe care va trebui sa-l aveti in vedere atunci cand va verificati datele stocate de Google este Google Dashboard.

Acest loc ofera o viziune de ansamblu a datelor voastre incepand cu programarile din calendarul vostru si terminand cu ultimele mailuri primite. Google Ads permite afisarea reclamelor relevante in functie de link-urile pe care le accesezi. Aceasta functie este una destul de importanta pentru ca iti spune cu exactitate ce te intereseaza cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *