Fashion

Coafurile grunge a la Kristen Stewart

Kristen Stewart impresioneaza mereu cu coafurile sale grunge-chic pe care le adopta indiferent de sezon. Aceste coafuri sunt usor de realizat si va vor puna cu siguranta in valoare. Coafura trebuie aleasa in functie de stilul vostru, dar si in functie de tinuta. Actrita Kristen Stewart este o fana al acestui stil simplu, fiind o personalitate recunoscuta de multa lume pentru acest lucru.

Coafurile actritei sunt foarte bine gandite si elaborate, astfel icnat aceasta este pusa mereu in evidenta de acestea. Coafura tomboy purtat de Kristen Stewart la un eveniment monden a atras toate privirile doarece a reusit sa-i scoata in evidenta feminitatea, in acelasi timp i-a dat si un aer sexy si rock.

Aceasta coafura este perfecta pentru femeile care vor sa faca o schimbare. O alta coafura pe care actrita a abordat-o este coafura tomboy. Aceasta coafura daca este privita din profil seamana cu o cerasta. Pentru a copia aceasta coafura trebuie sa aveti la indemana fixativ, pentru ca va necesita acest lucru.

Un alt lucru de care va trebui sa tineti cont pentru a realiza o coafura grunge sunt agrafele. Coafura cu agrafe a reporezentat atat pentru actrita cat si pentru public un lucru inedit, mai ales datorita faptului ca actrita a optat pentru un look deosebit deoarece nu si-a prins parul intr-un mod uniform, o parte din acesta ramanand ciufulit.

Un alt tip de coafura este cea semi prinsa. Aceasta coafura este tipic una grunge, suvitele fiind prinse intr-o forma cat mai casual.

Un alt tip de coafura este cea prinsa in doua parti si innodata. Aceasta coafura se realizeaza intr-un mod foarte indeit, deoarece parul trabuie inodat intr-o forma destul de casual si destructurata. Coafura sidecut falsa este una mai deosebita, deoarece actrita a ales nodurile laterale in loc de clasicele impletituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *