InternetTehnologie

Cum faci bani din gaming

Chiar dacă prin țările mai dezvoltate gaming-ul este deja un domeniu foarte atractiv pentru tinerii care doresc să câștige bani și altfel, nu numaidecât angajându-se la o companie obișnuită, în România gaming-ul și posibilitatea de a face bani din această activitate sunt aspecte care ridică semne de întrebare.

Sunt însă gameri români care deja câștigă bani frumoși din această activitate, unii participând la competiții de nivel internațional, iar alții doar pe internet.

Astfel, nm-am gândit să vă ofer un scurt ghid despre cum se fac banii din gaming.

 1. Din streaming

  Twitch este o platformă deja foarte populară la care o mulțime de gameri apelează pentru a face bani din pasiunea lor. Pe scurt, toți aceștia nu fac altceva decât să se joace live, în timp ce utilizatorii îi urmăresc.

  Sunt chiar mulți cei care aleg să dea follow canalului, plătind o anumită sumă de bani, dar și utilizatori care aleg să doneze din proprie inițiativă o anumită sumă de bani, astfel încât să-și arate susținerea față de canalul respectiv.

 2. Prn performanțele de la turnee

  Și în România se organizează de ceva vreme mai multe turnee de gaming, așa că acestea pot fi considerate o adevărată oportunitate pentru gamerii pricepuți la jocuri video.

  De asemenea, cei care pot participa și la competițiile internaționale au cu siguranță mai multe șanse, mai ales că și nivelul este unul mult superior.

 3. De pe YouTube

  Nu mai este un mit faptul că se fac bani grei din YouTube, iar celebra platformă de videoclipuri poate reprezenta o alternativă bună și pentru gamerii care filmează atunci când se joacă, realizând diferite montaje sau postând videoclipuri de tip tutorial.

  Cu cât sunt mai multe persoane care vizualizează videoclipurile, cu atât șansele de a face bani prin intermediul reclamelor celor de la YouTube sunt mai mari.

Așadar, acestea sunt 3 metode prin care puteți face bani din gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *