Internet

Cum să scrii articole virale

Nimic nu e mai plăcut pentru un blogger decât acel moment când reușești să scrii un articol viral, astfel încât articolul tău primește sute de like-uri și distribuiri pe rețelele socializare aducând totodată un trafic record pentru blogul tău.

Totuși, nu este chiar atât de ușor să scrii articole virale, așa că în rândurile următoare vă voi oferi câteva sfaturi pentru a scrie articole virale.

 1. Alege titlul cu grijă
  Titlul este foarte important pentru un articol, motiv pentru care nu ar trebui să te grăbești să îl alegi. De asemenea, titlul este primul aspect al unui articol pe care lumea îl vede, motiv pentru care trebuie să obții un titlu cât mai atrăgător. Alege fiecare cuvânt astfel încât să fie mai emoțional și să atragă cât mai multe clickuri.
 2. Începutul ar trebui să fie cât mai bun
  Dacă începutul e bun, atunci articolul va fi citit în continuare. De asemenea, începutul articolului apare ca meta descriere în Google, deci la rândul său ar putea convinge utilizatorii să dea click pe articolul tău. Astfel, primul paragraf trebuie să fie unul în forță, convingător precum și să stârnească dorința de a da articolul mai departe în Social Media.
 3. Folosește butoane de share
  Un articol nu poate deveni viral dacă nu există butoane de share așa că, ar trebui să folosești unul din numeroasele pluginuri care adaugă butoane pentru social media pe pagina articolului tău.
 4. Folosește și sub-titluri
  Nu numai titlul este o parte cheie a articolului ci și sub-titlurile. Le recomandam și în articolul cu optimizarea unui articol, și le menționez iar deoarece acestea fac articolul mai ușor de citit dar și mai bine optimizat pentru cititori și motoare de căutare.
 5. Convinge-ți cititorii să comenteze
  De regulă, articolele virale au un număr foarte mare de comentarii. De aceea ar trebui să îi îndemni să-și spună părerea în legătură cu articolul pe care l-ai scris.

Așadar, acestea sunt 5 sfaturi care te-ar putea ajuta să scrii și tu articole virale pentru a deveni mai popular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *