Tehnologie

De ce să treci de la Android la iOS

Majoritatea utilizatorilor au un telefon inteligent cu sistem de operare Android, însă puțini sunt cei care aleg Apple, deoarece telefoanele acestora sunt ceva mai scumpe.

Sunt totuși și o mulțime de utilizatori care își cumpără un telefon cu iOS, iar pentru a încuraja mai mulți să încerce brandul american, în acest articol vă ofer câteva motive pentru a trece de la Android la iOS.

 • Designul este superior
  Un prim motiv pentru care ar trebui să lași telefoanele cu Android pentru cele de la Apple este acela că iPhone-urile au un design foarte, foarte plăcut. De cele mai multe ori se folosesc materiale premium, deci merită din plin.
 • Ecran de calitate
  Un alt motiv pentru care telefoanele iPhone sunt atât de apreciate este calitatea ecranului. Acesta afișează culori de calitate superioară, ceea ce nu prea vei observa la alte telefoane.
 • Merge mereu „ca nou”
  De obicei, un telefon inteligent dă semne de oboseală după câteva luni de folosire, însă acest lucru nu este valabil și în cazul unui iPhone, care nu are prostul obicei de a se bloca precum fac alte modele. Rar se întâmplă ca un iPhone să meargă greu.
 • Camere de înaltă calitate
  Chiar dacă poate că sunt multe alte modele care au o cameră de 13 sau 16 MP, de cele mai multe ori camera unui iPhone de doar 8 MP se dovedește a fi mult mai bună, obținând niște fotografii excelente chiar și cu camera frontală. Iar după cum multe persoane își cumpără un telefon doar pentru a face poze cu el, acesta reprezintă un motiv important pentru a alege iOS în loc de Android.

Așadar, acestea sunt câteva motive pentru care eu vă recomandăm un telefon cu iOS, în schimbul unui smartphone obișnuit cu sistem de operare Android, iar restul vă invit să le descoperiți voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *