Internet

De unde poți cumpăra o temă WordPress premium

Internetul are acum o mulțime de teme pentru WordPress, iar asta se întâmplă mai ales datorită faptului că o mare parte din site-urile existente se bazează pe celebra platformă pentru a construi un site.

Totuși, temele pentru WordPress pot fi atât gratuite cât și premium și, chiar dacă nu există o regulă scrisă în acest sens, de cele mai multe ori temele premium se dovedesc a fi mai bune, mai rapide dar și mai arătoase totodată.

De aceea în rândurile următoare vă recomand câteva site-uri de unde puteți cumpăra o temă WordPress premium pentru site-ul vostru.

  1. MyThemeShop – Un magazin online de teme WordPress atât gratuite cât și premium foarte apreciat de către administratorii de site-uri este MyThemeShop. Marele avantaj al acestuia este acela că deseori organizează unele promoții prin intermediul cărora poți cumpăra o temă WordPress pentru doar 9 dolari, un preț destul de accesibil dacă stăm să privim faptul că de obicei o temă WordPress costă undeva la 50 de dolari.
  2. ThemeForest – Pe ThemeForest nu veți găsi doar teme WordPress, ci și pluginuri, scripturi sau alte resurse foarte utile pentru deținătorii de site-uri web. Aici însă nu veți vedea deseori promoții, însă marele avantaj este acela că există o mulțime de teme WordPress premium astfel încât cu siguranță vei găsi o temă care să îți placă.
  3. ElegantThemes – Un alt site destul de cunoscut de unde puteți cumpăra o temă WordPress premium este ElegantThemes. Chiar dacă nu au la fel de multe teme precum au cei de la ThemeForest, pe ElegantThemes există un preț promoțional dacă dorești să achiziționezi toate temele, ajungând să dai un preț destul de mic pentru un număr mare de teme foarte arătoase.

Așadar, dacă v-ați propus să vă cumpărați o temă WordPress premium pentru site-ul vostru și nu știați de unde, eu vă recomand cele 3 magazine online de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *