Călătorii

Locuri „WOW” de vizitat vacanța asta în România

Cu toate că foarte mulți români aleg să-și petreacă vacanțele peste granițe, România are o mulțime de locuri frumoase și de minuni ale naturii, motiv pentru care ar trebui să ne vizităm întâi toate locațiile frumoase din țară înainte de a vedea și alte țări. Astfel, în rândurile următoare vă voi recomanda câteva astfel de locuri WOW de văzut în România.

 1. Lacul Ochiul Beiului

  Una din minunile naturii ce poate fi vizitată în România este Lacul Ochiul Beiului, cunoscut deja pentru frumusețea sa uimitoare. Acesta este în Munții Aninei, iar pentru a-l putea admira trebuie mai întâi să străbateți un traseu greoi, însă atunci când veți vedea apa clară și albastră, veți uita de orice urmă de oboseală.

 2. Focul Viu din Buzău

  Un alt loc unde natura se simte ca acasă este Buzău, acolo unde poate fi admirat un fenomen foarte „WOW”. Aici focul iese din pământ, datorită emanațiilor de gaze, iar deseori veți vedea aici locuri unde pământul arde la propriu.

 3. Podul lui Dumnezeu

  Probabil că nu ați avut ocazia să admirați un pod natural până acum, iar asta pentru că nu ați fost la Ponoarele, acolo unde se află Podul lui Dumnezeu. Acesta este cel mai mare pod natural din România și al doilea din Europa, având o lungime de 30 de metri.

 4. Cascada Cailor

  România este plină de frumuseți ale naturii, iar una dintre ele este și Cascada Cailor din Munții Rodnei. Este una dintre cele mai apreciate atracții ale României, având mai multe trepte de cădere libere, la aproximativ 40 metri una de alta.

Așadar, dacă aveți de gând să mergeți în vacanță vara aceasta, eu vă recomand să mergeți în una din aceste locații, sau chiar la mai multe, pentru că nu veți regreta cu siguranță și veți face multe poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *