Fashion

Moda anilor 50 revine

Moda anilor 50 revine in forta in acest an. Imbracamintea retro este din ce in ce mai la moda. Multi barbati prefera imbracamintea retro, de aceea, in acest an vor avea ocazia sa se bucure de o imbracaminte retro, care va fi si la moda.

Aceasta tendinta este mai puternica decat in alti ani. Fiind recunoscuta pentru comoditatea si eleganta sa, moda masculina este influentata de stilul anilor 50 in acest an. Incaltamintea sport incepe sa apara pe strada in forme mai simple si in diverse culori cat mai suave.

Cardiganele completeaza tinuta, iar paioanele incep sa fie la moda in acest sezon. In anii 50 barbatii au renuntat la costum, optand pentru jacheta, cel putin in timpul liber. Acestia opteaza pentru comoditate in detrimentul formalitatii. Cu toate acestea nu renunta la eleganta. In anul 2016, moda anilor 50 revine, fiind insa mult mai sofisticata.

Astazi se pot crea diferite tinute cu pulovere cu guler in forma de V, dar si cu cardigane. Pantofii sport sunt foarte eleganti si apreciati in acest an. Fiind lipsiti de orice detaliu sportiv, acesti pantofi sunt mai potriviti pentru plimbare decat pentru alergare. Imbracamintea sport de lux vine cu niste detalii care ies in evidenta.

Principalele detalii sunt culorile putin stridente. In anii 50 sunt la moda tipicii pantofi de piele, dar si pantofii tip Oxford. In general se poarta anul acesta, pantofii tip Oxford in doua culori. In anii 50, barbatii erau foarte eleganti, insiprandu-se de la marile vedete de la Hollywood din acea perioada.

Cravatele sunt inlocuite cu papioane elegante, iar inspiratia marinareasca poate fi observata si pe costume. Fiind o moda eleganta, dar si comoda in acelasi timp, se poate spune despre ea ca are o ciclicitate, fiind foarte apreciata chiar si in ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *