DiverseTehnologie

Taxiul care se conduce singur

Primul taxi care se conduce singur, tocmai a fost introdus pe strazile din Singapore, firma ce a creat acest mijloc de trasport fiind foarte multumita de rezultate. Din ce a fost testat pana acum, s-a ajuns la concluzia ca acest taxi se descurca de unul dingur pe strazile aglomerate din Singapore, fiind testat fara probleme pe distanta a 4 km.

Acesta a realizat chiar si cateva curse, ducand cativa clienti la destinatia dorita. Cei care au testat primii serviciul, au fost cativa clienti alesi special de compania de taximetrie.

Compania si-a propus ca pe parcursul anului viitor sa extinda traseele, urmand ca taxiurile fara sofer sa acopere tot orasul Singapore. Faptul ca o calatorie cu un astfel de vehicul se aseamana cu o cursa spre viitor reprezinta un pas inainte in industria masinilor fara sofer, ce face pasi din ce in ce mai multi spre realizarea transportului fara a fi nevoie sa se cunoasca modul de operare al unei masini.

Taxiul poate fi chemat utlizand o aplicatie de pe telefonul mobil. Doar cativa doritori au reusit insa sa testeze acest nou vehicul, iar cei care au fost suficient de norocosi incat sa o faca s-au declarat satisfacuti.

Unul din primii clienti ai taxiului fara sofer a remarcat faptul ca s-a simtit in siguranta in aceasta masina, iar acest lucru va imbunatati transportul local. Un alt client a adaugat ca e o experienta destul de ciudata sa vezi ca masina porneste fara sofer, iar volanul se roteste singur.

Totul este foarte bine pus la punct, masina detectand orice miscare din jurul ei, datorita unor senzori de foarte mare putere si foarte sensibili ce detecteaza orice problema survenita in trafic. Pana in prezent un numar de 6 taxiuri au fost date in folosinta, urmand ca pe viitor numarul acestora sa creasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *