AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA PDF

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda. November 22, | Author: Nikolina Nodilo | Category: N/A. Autobiografija jednog jogija by Paramhansa Jogananda at – ISBN – ISBN – Babun – – Softcover. What is the connection between religion and politics? JM: If you go back into the In The Book Your Jordan_Maxwell_On_re.

Author: Gardanos Kagore
Country: Zimbabwe
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 3 June 2018
Pages: 432
PDF File Size: 10.27 Mb
ePub File Size: 20.84 Mb
ISBN: 290-9-92218-199-3
Downloads: 1854
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malalar

Tada sam prvi put bio na Kumbha-meli. Amazon Music Stream millions of songs. Yoga sutre II, Da li da idem?

Na zemlji je uvek prisutna dualnost: Nikada ne bih priznao da moja filozofija nije dorasla gruboj proveri ovog sveta. Na njima su bili sanskritski stihovi. Ovakav je bio savet mog gurua: On je odbio, uz primedbu da je i jedna rupija veliki novac.

Pitanja na koja mislim su: Prva na kojoj sam prisustvovao donela mi je trajni blagoslov. How can I read this book online? Priznajem da nepokolebljivo verujem u Boga i njegovu dobrotu, i strastveno volim istinu i ljubav. See Featured Authors Answering Questions.

  BACK IN THE USSA KIM NEWMAN PDF

Autobiografija jednog jogija – Paramhansa Jogananda – Google Books

autobioografija Smisao veda je da ostvare svesno sjedinjavanje atmana s Brahmanom. Umesto da odgovorim na po jedno pitanje iz svakog dela, nemarno sam odgovorio na oba pitanja iz prvog dela, a pitanja iz drugog nisam ni pogledao. Kada sam se raspitivao za nju Zastali smo kraj leje jestivih kaktusa.

Cela gomila se istog trenutka zapalila! Pre mnogo godina, engleski psiholog F. Roj zaista puca od zdravlja. Moja majka je usput znala da primeti: Thank you for interesting in our services.

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda

U tom sariju vidim sjaj Indije. Telo mu je bilo hladno i nepokretno. Ukinuti su vekovima stari pojmovi o vremenu i prostoru. Nemam pojma kako je znao da sam u to vreme bio tamo? Radosne svetkovine davnih godina!

Purane su riznica mitologije, koja je nadahnjivala pesnike i dramske pisce Indije. Giri planina nije ime, nego jedno od deset ogranaka reda svamija. Taj susret nije bio povoljan samo za Lahirija Mahasayu.

Dostojanstvene planine su nas iz daljine pozdravljale i pozivale. Kleknuo sam na sjajni pod do njegovih nogu. Mogao sam lako da razaberem tok njegovih misli. Na transkontinentalnoj turneji, leta Katarinu Sijenskusv. Fakir ga je pogledao sa divljenjem. Godinama se radujem tom izletu na Himalaje. Umesto da s blagim osmehom prihvati taj moj, tada neizvodljivi plan, Ananta me stalno ismejavao.

  LADY OF SPAIN TOLCHARD EVANS PDF

Ne verujem u astrologiju. Ne mogu da govorim od radosti i zahvalnosti.

San mi nije bio potreban jer sam uvek bio sa Bogom. Kad bi se spoznavao jedenjem korenja i plodova, poprimila bih oblik koze. Trailanga je uvek bio potpuno go. Niko drugi nije mi bio dovoljno blizu da bi mogao da me dodirne.

Kasnije sam bio u prilici da budem svedok brojnih trenutnih isceljenja osoba koje su patile od dijabetesa, tuberkuloze, epilepsije i paralize. Brojni sveci se nisu obazirali na bolest i jogiaj su u svom traganju za Bogom.

Gde ti je, dakle, pobeda? Fotografije moramo da imamo! True Mysticism is understood and practised by few, all autobikgrafija the world.